mandag den 1. juni 2009

Nyt forum

Så er der åbnet for vores blog om Møllebroprojektet. Det giver bedre mulighed for at kommentere og bidrage med oplysninger, og mulighed for hurtigere opfølgning.

God fornøjelse!

18 kommentarer:

 1. Som om der ikke var nok butikker i byen. Og endda mange tomme til indflytning.
  Et kæmpe center er et fortidsuhyre ude af trit med den økonomiske virkelighed og stik imod de grønne visioner som i dag er på den politiske dagsorden på grund af udfordringen fra klimaforværringen.
  Og så ødelægger et sådant storcenter simpelthen et smukt grønt område i Hillerød omkring Bøllemosen, Tirsdagsskoven, Fåreengen og de grønne arealer omkring Frederiksborg Slot.
  Hvad skal vi med en cementklods midt i byen?
  Steen Clausen

  SvarSlet
 2. Nordeuropas største indkøbscenter. (Se børsen 5.juni)
  Det er det ejeren af Møllebro spørger Hillerød kommune om lov til.
  Vi synes et center skal placeres uden for byen ved motorvejene. Hvorfor skal vi have de mange biler ind i byen?

  SvarSlet
 3. Prøv at lade tankerne gå 5-7 år frem til følgende scenarie: På Munkeengen ligger en meget stor bebyggelse. Bauhaus ligger og breder sig stort og uskønt ude ved Herredsvejen. Møllebrogrunden er bebygget med et monstrøst center ... og man er ved at lægge sidste hånd på et supermoderne og gigantisk regionshospital ude over for Faurholm og helt ud til banelegemet. Hvad tror I, politikerne har forestillet sig? Eller er de simpelthen bare blottede for fantasi? Alene det trafikale rod får det til at løbe en koldt ned ad ryggen. Og miljø er altså også, hvad øjet ser, hvordan bybilledet er. Jeg har på hendes blog spurgt borgmester Kirsten Jensen, om hun forestiller sig et fremtidigt Hillerød som en lille klat by omgivet af kæmpestore, anmassende byggerier, og om hun slet ikke har fantasi til at forestille sig andre løsninger, der kan fastholde Hillerød som en driftig og attraktiv by. Hun har endnu ikke (lørdag 13.) svaret.

  SvarSlet
 4. Beklager at ovennævnte blev anonymt. Jeg hedder Jens Olsen og bor Funkevej 12 her i Hillerød

  SvarSlet
 5. Et helt klart nej tak til centeret her fra . det vil ødelægge mit syn på hillerød som en hyggelig by med dejlige grønne områder.

  SvarSlet
 6. det kunne helt klart være en optakt til en større økonomisk bevælgse i hillerød, hvilket selvfølgelig både vil have sine positive og negative sider.

  SvarSlet
 7. Man skal stadigvæk huske på at krisen kradser, hvilket også har haft en rolle i udlejningen af lokaler i f.eks. Gallerierne. Så jeg mener ikke at man skal stejle så meget.

  SvarSlet
 8. Jeg kan simpelthen ikke forstå at man overvejer endnu et center. Var det ikke en idé først at få gjort noget ved alle de tomme lejemål der er rundt omkring i byen. Der én forretning åben nede i centret overfor Føtex. Halvdelen af Gallerierne står tomme. Hvad med de grønne områder? Det er dejligt at de er der og det er noget vi bør sætte pris på. Jeg er sikker på at en af årsagerne til at folk flytter til Hillerød er at der er så mange grønne "pletter" rundt omkring. Det hele skal altså ikke være store betonklodser-dem har vi nogle stykker af og det er nok! Og nu vil de så også opføre en ny bydel udenom det nye hospital. Hvad med den nye bydel Ullerødbyen - er halvdelen af den bydel færdigbygget? Hvad med visionerne der var for den bydel?? Jeg elsker Hillerød som nu, netop fordi der er en blanding af nutid (Novo og Biogen)og fortid (køer der græsser og får). Det er dejligt, det hyggeligt og det er nærværende. Nu skal byrådet og borgmesteren passe på at det ikke kun er deres eget skind de hytter og at de gør det for at få deres navn markeret i historiebøger. Det handler ikke om hvad de vil og ønsker men hvad borgerne vil.

  SvarSlet
 9. Lad os bare få et mega center. De unge mangler arbejde i stor stil. Der vil åbne mange nye butikker hvor folk kan få arbejde, plus at det "nye" gallerierne er lige til at stikke skårt op! Hillerød vokser og vokser, og bliver det nye hovedstad i nordsjælland!

  Glæder mig til at se det nye center!

  SvarSlet
 10. Jeg vil gerne skrive under, men kan ikke finde det på onlineunderskrift. Hvis jeg forsøger, at kontakte en af de 3 personer pr. mail lykkes det heller ikke, da jeg IKKE bruge Microsofts E-mail, men gmail. Hvis I vil have alle med, må der på hjemmesiden være en mailadresse, jeg kan skrive til. Dan Sterup, Solbuen 62, 3400 Hillerød

  SvarSlet
 11. hallo vi vil sguda godt have et center til man! prøv og slap af herinde.

  SvarSlet
 12. i holbæk lavede de et mega center i udkanten af byen, tæt på motorvej og rigeligt plads til parkering. jeg tænkte det er da dømt til døden ingen gider da at køre her der ud for at handle . men jeg tog grueligt fejl , de har masere af kunder og byen er begynt at vokse den vej . mon ikke man skulle gøre det samme i hillerød ? .

  SvarSlet
 13. dejligt med et center.

  SvarSlet
 14. Utroligt at se hvorledes tilhængerne af dette fantasifoster af et indkøbscenter, vælger at være anonyme, hvorfor ? ? Og kom dog med nogle argumenter og forhold jer / dig ( for det er måske bare en og samme person??) til de argumenter der har været fremført her på bloggen.
  Faktum er at Nordsjælland er så rigelig forsynet med indkøbsmuligheder. Fakta er også at Hillerød i dag har et ganske bestemt og værdifuldt image som "slotsby". Dette "brand" vil uværligt blive udskiftet med et image som "stor-center-by". Vi ved end ikke, om vi kan få disse centre til at løbe rundt. Rigtig meget tyder på at det kan vi ikke. Krisen afløses efter mage eksperters mening af en ny og endnu længerevarende krise når olien og naturgassen bliver mangelvare og giver enorme prisstigninger, som giver krise. Det kan lille Hillerød ikke holde sig uden for! Kære medborgere og lokalpolitikere, tænk nu med hjertet og ikke taktisk eller dumsmart med pengepungen ud fra en usaglig optimistisk forhåbneing om at alt bliver som før. Pas nu på og udvis rettidig omhu og lad tvivel og usikkerhed komme byen og dens eksisterende værdier tilgode. Disse værdier kan vi uden risiko udvikle videre på. Hvorfor dog så travlt med at forvandle Hillerød til en parodi på en by fra Købvenhavns kedelige vestegn! Det er for fattigt !
  M.v.h. Jens Lykkebo

  SvarSlet
 15. Hvad skal vi med et nyt megacenter i Hillerød, når bymidten er ved at gå helt i sort. Nogen vil sige, at det er nu Hillerød viser sin sande kraft som Nordsjællands indkøbscentrum. Men skal det være i form af nok et indkøbscenter.

  Forståeligt og logisk argumenters der i dag, på forsiden af Hillerødposten at biler skal kunne køre lige til butiksdøren. Det er jo ikke nemt i bymidten i dag . Bilerne har trange kår i vores dejlige bymidte. Men hvad med bykernen i vores dejlige og berømte slotsby. Det er trist at se hvordan livet i hovedgaden langsom tynder ud. Almindelige butikker forsvinder, og de savnede dagligvarebutikker lukker en efter en.

  Ikke engang ideen om at lave det 4000 kvm. store tomme butikslokale i Helsingørgade om til et marked med masser af små specialforretninger, kan bringe initiativet frem i kommunalbestyrelsen. Og hele tiden henvises til de vanskelige tider og finanskrisen. Alt i medens de små nærbutikker lukker en efter en. Det kræver mod at gå mod dette kollektive sortsyn. Det kræver mod at skabe et positivt syn og et fælles billede af en ønskværdig fremtid. Det bliver dejligt at få nogle friske synspunkter frem om byens fremtid til det kommende kommunalvalg.

  Vi har brug for livskraft, mod og vilje til at skabe en bæredygtig vision for vores by og region. Vilje til at gå foran - sammen med borgerne - i Hillerød. Sådan er demokratiet.

  Så hvis vi i fællesskab skal gøre byen til et bedre sted at være , så kræver det også et stærkt fokus på nærmiljøet, og den by der allerede er. Kun på den måde kan vi dæmme op for den triste oplevelse, som bymidten er ved at udvikle sig til. Den gamle bydel og livet i den skal revitaliseres, hvis der skal være nogen mening og modvægt til det det monster, der nu planlægges i udkanten af vores dejlige by. Det vil være trist hvis Hillerød i fremtiden skal være kendt som byen, der har et 90.000 kvm. stort indkøbscenter med gode tilkørselsforhold. Hvor er historien om vore historiske og berømte slotsby blevet af ?

  SvarSlet
 16. Jeg syntes at det bliver dejligt at vi får nogle højhuse hvor vi med tiden kan få vores egne bander og et center hvor vi kan hænge ud og rulle folk tak tak

  SvarSlet
 17. Vi er lige flyttet til Hillerød fordi vi syntes det er en skøn by uden grimme betoncentre og højhuse men til gengæld et smukt slot og masser af fantastisk natur øv hvor er i dumme nu kan vi ligeså godt flytte tilbage til højegladsaxe god fornøjelse med at spolerer en smuk by......(i bor der garanteret ikke selv, men et sted der er smukt og grønt)

  SvarSlet
 18. Hej Møllebro-gruppe

  Nu kan den Berlingske Avis annoncere at Goldschmidt ejendomme ansætter en projekdirektør, der skal styre forløbet omkring Hillerød Storcenter - så nu er der sat gang i processen omkring "Løvdalsminde" på Møllebrogrunden. Nu må i se at komme op på mærkerne - eller har i givet helt op ? Har der ikke været mystik omkring beslutningsprocessen vedr. Møllebrogrunden, ligesom i andre ejendomshandler fra den periode ? Det er blevet antydet , men ingen handler

  Mvh.

  Peter Andersen

  SvarSlet